Ylimenokausi

Kolme viikkoa on Frankfurtista kulunut. Kuten tapana on, ylimenokaudella tapahtuu yleensä se totaalinen leviäminen. Olin täysissä maratonpöllyissä viikon ajan ja ehdin jo täytellä ilmoittautumisen seuraavalle maralle. Rotterdam kutsuu 12.4.2015. Jo Frankfurtin paluulennolla Leikolan Ismon kainalossa täyttelin exceliin vuosisuunnitelman toukokuulle saakka.

Alustavasti oli ajatuksissa aloittaa kevyt juokseminen viikon huilauksen jälkeen, mutta siinä vaiheessa ei vielä juoksupolut houkutelleet. Sitten iski viikon kestänyt flunssa ja epämääräiset polvikivut. Taas nähtiin ettei lepääminen kannata.

Päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja suuntasin Aktia Cupiin eilen juoksemaan 5 km, jotta homma saataisiin katki ja uutta kautta käyntiin. Kolmen viikon tauolla ja kahdella 30 minuutin lenkillä juoksu oli hieman karstaista, mutta #rennonkova 15.40 kuitenkin miellytti. Tarkoitus oli avata konetta viikon päästä juostavaan Tukholman Tunnelruniin. Sinne lähdetään nautiskelemaan juoksuturismista ilman sen suurempia tavotteita ja tsekkaamaan tämä “once-in-a-lifetime” -kokemukseksi mainostettu juoksuhäppeninki. Jos sen jälkeen sitten pääsisi treenaamaan totisemmin tai ainakin viimeistään 10.12. kun pakkaan matkalaukut ja suuntaan Espanjaan. Torrevieja kutsuu. Valitettavasti ei Maspalomasiin tällä kertaa.

Ja ettei siinä kaikki Tukholman juoksuiloitteluista. Todennäköisesti myös Tukholman maraton kutsuu ensi toukokuussa. Menin jo esittämään alustavan kiinnostukseni startata 30-v. synttäreitteni kunniaksi 30.5.2015 Tukholmassa kun ensimmäinen Pohjoismaiden maratonmaaottelu kylässä järjestetään. Toivottavasti silloin ei tarvitse majoittua jo kantapaikaksi muodostuneessa Ånedin Hostellissa!

Kantapaikka Ånedin Hostel Tukholmassa kutsuu!

Kantapaikka Ånedin Hostel Tukholmassa kutsuu ensi viikonloppuna!

1 thought on “Ylimenokausi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s