Terveiset Valenciasta

Saavuin juuri Valenciaan. Valencia on yksi suosikkikaupungeistani Espanjassa ja siksi malttamattomana jo odottelen huomista Valencian kymppiä. Edelliset puolitoista viikkoa on ollut juoksujen osalta aika jähmeää. Jalat ovat onneksi viimeisten päivien aikana alkaneet sulaa ikiroudasta ja olo on ihan kelvollinen. Eniten olen tinkinyt kevyiden lenkkien määristä ja pituuksista. Kovemmat treenit sen sijaan olen saanut suoritettua läpi odotusten mukaan.

Odotukset huomisesta kilpailusta on maltillisen toiveikkaat. Reitti näyttää suoraviivaiselta. ”Joen” reunaa halkoen paikallinen Heureka kiertäen ja takaisin toista reunaa Mestallan nurkalle ja parin liikenneympyrän kautta maaliin. Eli ”muchas curvas” –ilmaisua ei valitettavasti voi käyttää reittiä kuvaillessa joten on tyydyttävä pelkkään muy bieniin. Divina Pastroina Valencia 10k on kaupungin isoin kympin kisa 10 000 juoksijallaan. Taso myös messevä ja kympin sakkiin juostakseen on vedeltävä varmasti alle 31 minuutin. Siitä lähdetään.

20150110_185204

‪#‎10KDPVLC15‬

Valenciassa rullailen keskiviikkoon saakka nauttien loistavista juoksupaikoista, ruuasta ja futiksesta. Keskiviikkona suuntaan kohti Dubaita ja uusia maisemia. Alustavasti myös Emiraateissa piti juosta flat and fast kymppi perjantaina Abu Dhabin formularadalla, mutta se on peruttu osallistujapulan vuoksi. Dubain kuvioista tarkemmin myöhemmin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s