North East Compressport Run -ennakko

Huomenna avataan vuosi puolimaratonien osalta. Austavan suunnitelman mukaan North East Compressport Run tulee olemaan kevään ainoa puolimaraton kun Rotterdamin maraton nollaa mahdollisuuden osallistua seuraavan viikonlopun SM-puolikkaalle.

Ennakkotiedot huomisesta kilpailusta ovat hyvin hataralla pohjalla. Lähtöaika on klo 6.30 aamulla ja starttipaikka jossain määrin selvitettynä. Bussit ja metrot eivät vielä kulje tuohon aikaan joten reteästi taksilla kisapaikalle viiden nurkilla. Reitistä ei mitään tietoa. Jonkinlaista joenvartta kierretään. Kierroksen pituudesta ei myöskään ole mitään tietoa, mutta vesipisteitä on kuulemma noin kahden kilometrin välein. Ja niitähän tarvitaan kun lämpötila tulee olemaan perinteisen kostea + 26-27. Tapahtuman Facebook-sivulla ihmiset valittavat kilpailun myöhäistä alkamisajankohtaa.

Ihan hyvillä fiiliksillä liikenteeseen. Juoksu on treeneissä sujunut rennosti ja kohtalaisen kevyttä määrää on tyrkättykin. Tiistaina vedetty VK-4 km (3.20/km) + 6 x 1600 m (3.15/km -> 3.05/km) + 3 x 500 m (1.25/500 m->1.18/500 m) sujui hyvin vaikka pientä ilmastointilaiteflunssaa Ho Chi Minhin viikonloppureissulta oli tuliaisina. Edellisviikolla tuli niin ikään yksi kovempi treeni kun työnsin suosikkiharjoituksiini lukeutuvan 6 km + 5 km + 4 km + 3 km + 2 km (vetojen keskivauhdit välillä 3.11/km-3.25/km). Palautuksena vetojen välissä 1 km noin 5.00/km-vauhtia. Muuten kaikki päivät ovat sujuneet palauttavan merkeissä joten nälkää reippaampaan juoksuun löytyy.

Maratoonarin unelmabaanaa @East Coast Park.

Maratoonarin unelmabaanaa @East Coast Park.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s